TV K3

android aplikacija

instaliraj

Svetosavski dani u Bijeljini

Svetosavski dani u Bijeljini
Četvrta manifestacija osnovnih škola Svetosavski dan” počinje večeras u Bijeljini, a publici će se predstaviti učenici 12 osnovnih škola sa područja grada, saopšteno je iz Gradske uprave.

Manifestacija se održava u Centru za kulturu “Semberija”, a prvog dana ove kulturne manifestacije predstaviće se učenici osnovnih škola “Јovan Dučić” i “Dvorovi”.

Sutra će nastupiti učenici Osnovne škole “Sveti Sava”, a u petak, 24. januara, učenici Osnovne škole “Vuk Karadžić”.

Nakon trodnevne pauze nastupi se nastavljaju u utorak, 28. januara, kada će se predstaviti đaci iz osnovnih škola “Knez Ivo od Semberije” iz Bijeljine, “Dositej Obradović” iz Suvog Polja i “Ćirilo i Metodije” iz Glavičica.

U srijedu, 29. januara, na scenu stupaju osnovci iz škola “Sveti Sava” iz Crnjelova, “Petar Petrović Njegoš” iz Velike Obarske i “Stevan Nemanja” iz Gornjeg Dragaljevca.

Posljednjeg dana manifestacije, 30. januara, publika će imati priliku da prati nastupe učenika osnovnih škola “Meša Selimović” iz Јanje i “Petar Kočić” iz naselja Brodac.

Svakog dana nastupi počinju od 18.00 časova, a ulaz je besplatan.

Osim Svetosavskih dana, u slavu velikog srpskog prosvjetitelja Svetog Save 26. januara u 19.00 časova biće održana tradicionalna Svetosavska akademija u Eparhijskom kulturnom centru.

Osim nastupa crkvenog hora “Sveti Đorđe”, na Akademiji će učestvovati učenici Ekonomske škole iz Bijeljine, a besjedu će govoriti režiser i književnik Dragoslav Bokan.

Ulaz na Akademiju je slobodan.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.