Stvari koje ne treba da tražite kod idealnog muškarca: Nije sve u izgledu!

July 17, 2014, 8:47 am

 

Sigurni smo da imaš listu stvari koje tvoj idealni frajer mora da ima, kao i spisak stvari koje ne želiš. Kako starimo, naši prioriteti se menjaju, a ovo su stvari koje definitivno ne bi trebalo da budu prioritet kad je reč o idealnom muškarcu.

 

Izgled

Znamo, visok, crn i zgodan, je li tako? Bilo bi predivno kada bi za svaku ženu postojao jedan takav, ali što pre shvatiš da izgled nije prioritet kod muškarca, pre ćeš biti srećna. Seti se svakog frajera koji je bio zgodan i svejedno te razočarao.

 

Super posao

Bilo bi super da je njegov posao baš ono o čemu je sanjao, ali stvarnost je često potpuno drugačija. Ako tražiš frajera sa super poslom, budi svesna da će taj posao u vezi često da bude važniji od tebe. Odaberi dečka koji je ambiciozan, ali nemoj samo da tražiš direktore i vlasnike firmi… za takve žene postoji ime.

 

 

Interesovanja kao tvoja

Naravno da je lepo ako se bavite istim hobijem, ali to nije recept za uspešnu vezu. Umesto da tražiš tipa koji sluša istu muziku kao ti i radi sve iste stvari kao i ti, daj šansu nekome ko je malo drugačiji.

 

 

Bogat

Ko kaže da ne bi voleo da pronađe bogatog dečka – laže. Svi bismo voleli da budemo bezbrižni i da uživamo u putovanjima bez brojenja svakog dinara, ali to definitivno nije nešto što treba da tražiš kod muškarca. Umesto da čekaš nekoga ko je pun love, pokušaj da stvoriš karijeru koja za tebe radi isto, pa pronađi dečka koji ti se stvarno sviđa.

 

Zločesti dečko koji će da bude dobar prema tebi

Prema svakoj devojci je bio grozan, ali s tobom će biti bolji? Čak i ako uspeš da ga pretvoriš u dobrog dečka, to uvek vrlo kratko traje – dečko koji voli dramu neće da izdrži dugo, pa će ponovno da se vrati svojim starim navikama. Na tebi je da takvu dramu izbegavaš, jer je srednja škola odavno završena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *