Stojković šmekerski odgovorio Đokoviću

November 19, 2022, 12:59 pm

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se javnosti pred put u Katar. Zadovoljan je igrom i golovima, činjenicom da se niko nije povrijedio, u pobjedi protiv Bahreina od 5:1. Partijom ga je zadivio Dušan Tadić.

Samim tim što nosi broj 10, to govori o kakvom se igraču radi. Ima raskošan talenat, prelijep je gol iz slobodnog udarca. Kasnije, imao je fantastičan pogodak, ali on je igrač visoke fudbalske inteligencije. To što može da uradi, ne iznenađuje, to očekujem.

Kapiten je bio i Vlahović.

– U planu je bilo da igra 2. poluvrijeme, nikako od početka. Bio je odsutan, povrijeđen, ulazak je pojačao ofanzivu. Pokazalo se kako je opasan. Drago mi je da je dao gol, znači mu sigurno, kao svakom napadaču. To daje dodatno samopouzdanje. Da, ponio je traku… Sigurno se lijepo osećao. Iako je bila teška, nije lako biti kapiten, to je dodatna odgovornost. Ali bitno je da se dobro kreće, da vidimo Vlahovića koji je zaista opasnost za rivala.

Nije igrao Mitrović, odmarao je i Kostić, nema potrebe za rizikom.

Novak Đoković najavio je da stiže na finale, Piksi mu je odgovorio.

– Moramo do finala, da ga ne razočaramo, je l’ tako. Da ponovim… Moramo biti maksimalno spremni, ako je neko bolji od nas, naravno, kao sportmeni ćemo čestitati. Lako se nećemo predati, sigurno. O tome razmišljamo, da idemo iz meča u meč. Imamo tešku grupu, ali moramo vjerovati. Da možemo hoćemo da osvojimo dovoljan broj bodova za dalje, u nokaut fazu.

(Srpskainfo – Foto: FSS)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.