TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stanivuković: "U jeku krize nije vrijeme za garažu od 35 miliona KM" (VIDEO)

Stanivuković: "U jeku krize nije vrijeme za garažu od 35 miliona KM" (VIDEO)

Predsjednik Gradskog odbora PDP – a Draško Stanivuković danas je ispred Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske poručio je da je izgradnja podzemne garaže na UKC – u govori o pojavi koja se u društvu zove nesistemsko trošenje.

U isto vrijeme medijima se obratio i generalni direktor UKC – a Vlado Đajić koji je rekao da će izgradnja podzemne garaže riješiti saobraćajni kolaps na prostoru MZ Paprikovac i lokacije UKC – a.

Predsjednik Gradskog odbora PDP – a Banjaluka Draško Stanivuković rekao je da je podzemna garaža od 35 miliona zajedno sa pokretom bolnicom u iznosu od 40 miliona ogroman novac, sa kojim bi smatra mogli biti pokriveni troškovi nove bolnice u Banjaluci.

Dodao je i da je suština da pacijenti nemaju osnovne medikamente, zbog čega kako kaže ljudima koji vode ovu zemlju predlažu da progledaju i pokušaju promijeniti prioritete.

Generalni direktor UKC – a rekao je da zbog činjenice da lokaciju UKC – a dnevno posjeti oko 10 hiljada ljudi i oko pet hiljada automobila poslovodstvo je zajedno sa Vladom krenulo u rješavanje problema saobraćaja. Dodao je da je bitno naglasiti i da će se na ovom području graditi medicinski fakultet, srednja medicinska škola i Klinika za psihijatriju, što će dodatno povećati potrebu za garažnim mjestima.

Đajić je dodao da se na međunarodni tender prijavio samo jedan izvođač i dao ponudu od 29 miliona 805 hiljada maraka bez PDV – a koja je i prihvaćena. Bruto površina zidanih garaža iznosi 73 hiljade 994, zapeta osam metara kvadratnih, a cijena kvadratnog metra garažnog prostora iznosi 402, 80 maraka bez PDV – a.

Izvor: TV K3 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.