Stanivuković o TV duelu sa Vukanovićem: To bi bila najveća usluga našim političkim protivnicima, ja to neću dozvoliti (VIDEO)

January 24, 2023, 2:57 pm

-Kada sam vidio upit da idem na ATV na duel sa ljudima sa kojima sam gradio sve ovo, pitao sam se kako bi izgledalo da gledate sučeljavanje Milorad Dodika i Željke Cvijanović, Mirka Šarovića i Jelene Trivić ili Mladena Ivanića iVukote Govedarice. Ko može na to da pristane? To bi bila najveća usluga našim političkim protivnicima.

Rekao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković komentarišući razlog iz kog nije pristao da bude dio TV duela sa Nebojšom Vukanovićem.

-Zar stvarno neko misli da sam ja tako male pameti? Ja ne mogu da vjerujem da to nekome može da padne na pamet. Gdje je tu logika? Ti, koji mene pozivaju na duel ne znaju ništa o Banjoj Luci. Imam hrabrosti, ali imam i pameti i odgovornosti da znam da bi to bila usluga političkim protivnicima. Znam ja da bi to bilo gledano, da bi režimska vlast i cijeli SNSD uzeli kokice i uživali u duelu. To im ja neću dati, jer poriv za gledanošću i pratiocima ja sam prošao prije deset godina, kada sam počeo da se bavim ovim poslom– poručio je Stanivuković.

Iskoristio je priliku da pozove Vukanovića da se kandiduje za gradonačenika Trebinja, da vidi kako će tamo proći, naglašavajući da na njegovu podršku može da računa.

-One, koji traže mane svemu što se radi u Banjaluci pozivam da se kandiduju za gradonačelnike u svojim gradovima. Ja sam svom saborcu Vukanoviću rekao da se kandiduje za gradonačelnika Trebinja još onda kada sam se ja kandidovao za gradonačelnika Banjaluke, da vidimo tu političku snagu. Pozivam ga da se kandiduje za gradonačelnika Trebinja, ja ću mu dati svoju iskrenu podršku, on meni za Banjaluku ne mora jer sam siguran da ću opet pobijediti – rekao je on.

Naglašava kako je njegovo da i dalje odgovorno radi posao gradonačelnika Banjaluke, ali i da se odgovorno ponaša unutar opozicije, jasno ističući kako nikada nije i nikada neće biti faktor podjela i sukoba unutar opozicije.

-Razlike u opoziciji su normalne, prirodne i poželjene ali podjele nisu – zaključio je gradonačelnik Banjaluke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *