Stanivuković o PDP–u: Bilježimo rast, vjerujem u potencijal naše stranke

December 7, 2022, 11:58 am

Potencijal PDP-a sa spojem ljudi koji imaju dugogodišnje isustvo u spoju sa novom energijom koja dolazi, ova stranka u budućnosti može biti politička organizacija prma kojoj će mnogi ići, jer će imati svoju snažnu, autonomnu politiku.

Poručio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, gostujući na televizji K3, naglasivši da PDP Banja Luka bilježi veliki rast.

-Mi smo doživjeli rast pet puta. Dakle, čim rastete politički, to znači da je vaša odgovornost i sve odluke koje donosite, ispravno. Mi ćemo se svakako truditi da se ponašamo kao odgovorna politička organizacija. Ne bježim od činjenice da politički rast istovremeno znači i preuzimanje veće političke odgovornosti, ali to je naša politička platforma, u smislu čvrstog opozicionog djelovanja prema korupciji i krimalnu, na nivou Republike Srpske. Tu smo istrajni – rekao je gradonačelnik.

-To navodim jer smo pokazali da smo najsnažniji u cijeloj Republici Srpskoj, jer smo na nivou gradskog odbora osvojili 30.000 glasova. To nam je ogroman pokazatelj. Primjera radi, kada sam preuzeo PDP u Banjoj Luci, on je imao 6 hiljada glasova, a danas ima 30.000 glasova – poručio.

Komentarisao je Stanivuković i odnos sa Jelenom Trivić.

-Jelenu mnogo poštujem. Moja vrata su joj uvijek otovrena, uvijek ću da nastupam prijateljski prema njoj, a njeno mjesto za mene je neupitno. Ona je rekla svoje političke stavove i poglede, koji su u potpunosti legitimni – rekao je on.

Kada je riječ o saradnji sa Nebojšom Vukanovićem, Stanivuković je istakao kako ih sve zajedno sa njim vidi u čvrstom, opozicionom djelovanju.

-Ostaje nam o svemu da razgovaramo. Moram da naglasim da ja svoj kurs nisam mijenjao, moj kurs prema drutštvu se mijenja, te sam tu morao da se prilagođavam i donosim odluke koje su isključivo u interesu grada – naglasio je Stanivuković.

Poručio je kako je moguće da je period nesuglasica zapravio bio postizborni period emocija, te da je danas možda i drugačije.

Ja sam dao svoj ljudski doprinos. Nekada, kada čovjek da sve od sebe, ishod nije bitan. Ono što sam ja doživio je malo preuranjeno, neko je pokušao nešto da mi nažao uradi. Ipak, nema boljeg saveznika od vremena, posebno u mojim godinama – kategoričan je gradonačelnik Banje Luke.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *