TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stanivuković i Vukanović u Gospodskoj izložili tužbe i kazne (FOTO/VIDEO)

Stanivuković i Vukanović u Gospodskoj izložili tužbe i kazne (FOTO/VIDEO)

Poslanik PDP u Narodnoj skupštini RS, Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović, poslanik iz kluba SDS, danas su u centru Banjaluke izložili tužbe, prekršajne naloge, krivične prijave i kazne iz slučajeva koji se vode protiv njih dvojice.

”Ovo je prva ovakva izložba u svijetu i želimo da pokažemo našem narodu kako prolaze ljudi koji se bore za pravdu, istinu i Republiku Srpsku. Ova izložba vrijedi 585.000 KM i vrijedi preko 20 godina potencijalnog zatvora zbog krivčnih prijava koje nam se stavljaju na teret,” rekao je Stanivuković.

Stanivuković je dodao da ovakvu izložbu ne može napraviti nijedan kriminalac ili ubica ”jer protiv njih nema krivičnih prijava.” Poslanik PDP kaže da su organizatori dobili dozvolu za postavljanje štandova, ali da pretpostavlja da će i pored toga dobiti prekršajne prijave.

”Mi smo tražili dozvolu da postavimo štandove na kojima ćemo dijeliti kalendare, ali ove tužbe i kazne i jesu svojevrsni kalendari. Moj čitav mjesečni kalendar je sud, od ponedjeljka do petka,” objašnjava on.

Nebojša Vukanović navodi da je cilj izložbe da se skrene pažnja na “dvostruke aršine i sraman rad pravosudnog sistema.”

”Imate situaciju da je Mićo Kraljević, sadašnji gradonačelnik Vlasenice, a u to vrijeme narodni poslanik i predsjednik Odbora za bezbjednost NSRS oteo odbornika, prebacio ga u Vlasenicu da ne bi izgubio većinu, držao ga negdje otetog i za to je kažnjen sa 4.000 KM. Imate i slučaj da je vozač premijera Viškovića pretukao čovjeka, a zatim pucao na njega u bolnici dok mu se ukazivala pomoć i kažnjen je sa 800 KM. Ja sam kažnjen sa 65.000 KM zbog desetak tekstova,” rekao je Vukanović.

On smatra da to pokazuje kako najveći problem u državi nisu korumpirani političari već ”korumpirane sudije i tužioci” koji su, kako kaže, “debelo plaćeni da štite kriminalce.”Na improvizovanoj izložbi prijava i kazni okupilo se par desetina građana, a neki od njih su donijeli i svoje ”plave koverte.”

Izvor: mondo

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.