Stalone varao suprugu na dvakom ćošku. Ona se pravila luda, ali novac ih je mogao koštati razvoda

September 20, 2023, 8:20 am
Američki glumac Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin, zajedno sa svojim ćerkama Sofijom, Sakrlet i Sistin, snimljeni su u šopingu u Italiji. Porodica je uživala u kupovini u luksuznim prodavnicama, a odavala je utisak srećne i složne porodice. Dženifer je 25 godina mlađa od glumca, a zajedno imaju tri ćerke.

S prvom suprugom Sašom Čak Silvester Stalone je dobio sina Sejdža koji je doživio srčani udar i preminuo na mjestu u 36. godini. Silvester je tada rekao da nema veće boli na ovom svijetu.

Iako odaju utisak srećnog i zaljubljenog para, u njihovoj vezi nije uvijek bilo sve tako lijepo. Jedino Dženifer nije htjela da čuje glasine o Silvesterovim aferama, praveći se da ne primjećuje da je on vara na svakom koraku.

– Nisam naivna i znam šta se može desiti kad me nema. On je zreo čovjek, ne mogu ga projmeniti. Ipak, nije pas da me vara na svakom uglu. Provodimo pet do sedam noći nedjeljno, ne vidim gdje bi mogao da nađe vrijemena da me prevari, rekla je tada Dženifer na temu kako ju je suprug prevario.

Međutim, pokazalo se da je bila u velikoj zabludi, pa je ubrzo dobila pismo od svog dragog u kojem piše da je ostavlja. Dženifer je bila shrvana kada je primila pismo:

– Puno sam plakala. Zvala sam sve prijatelje i čistila stan pet puta dnevno. Imala sam toliko slika i stvari kojih sam morala da se riješim, rekla je tada.

Takođe je bila razočarana što Stalone nije raskinupo licem u lice, već je to učinio preko pisma.

Dženifer je tek kasnije saznala da je Stalone imao aferu s manekenkom Dženis Dikinson, koja je 1994. rodila ćerku za koju je Stalone mislio da je njegova. Kasnije je DNK testom utvrđeno da dijete nije njegovo pa je veza novopečenog para prekinuta. Nakon toga, Stalone se viđao s još par manekenki, čak se i vjerio s Endži Everhart, ali njihova veza nije potrajala.

Ipak su se pomirili

Godine 1995. Dženifer i Silvester su se pomirili, a 1996. dobili su prvu ćerku, a slijedeće su se godine vjenčali. Njihovo pomirenje naišlo je na razne komentare, a mnogi su tvrdili da je par svojoj vezi dao drugu priliku samo zbog novca.

Prije tačno godinu dana Dženifer Flavin podnijela je zahtijev za razvod. Razlog?

– Silvester rasipa porodično bogatstvo, stajalo je među ostalim, a Dženifer je navela i da ostaju u prijateljskim odnosima. Ipak, nakon njeneobjave, par je odlučio da se pomiri, a Silvester je zatim objavio i njihovu zajedničku fotografiju prenosi story.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *