Stajling za kopiranje: Savršeno izdanje Viktorije Bekam!

August 18, 2014, 12:04 pm

Uvek elegantna i stilizovana od glave do pete, britanska dizajnerka i supruga Dejvida Bekama se pojavila pre neki dan u Londonu, ne bi li posetila lokal koji će nakon aktuelnog renoviranja biti prvi butik sa njenim kreacijama u engleskoj prestonici!

Viktorija je bila u svom najboljem poslovnom izdanju do sada, stilitovana u ravno krojen sako tamnosive boje koji je ležerno prebacila preko ramena, što je kompletnom izgledu dao upečatljivu nonšalantnu notu.  Sivi sako, Bekamova je upotpunila belom, širom bluzom, skinny jeansom i salonkama u animal print dezenu.

40-godišnja brineta je ceo look držala krajnje jednostavnim i krajnje poslovnim, a jedini detalji koji su zaokružili ovo izdanje Bekamove su bile crne naočare  i tamnoteget torba iz njene kolekcije. Pažnju su ipak najviše privukle njene chic salonke koje su osvežile jedan prilično siv autfit.

To isto veče, Viktoria je tvitovala fotografiju svog nedovršenog butika, na svom Twitter profile uz propratni tekst: “Noćna poseta butiku #Victoriabeckhamdoverstreet x super chic! X vb.”

 

(cosmopolitan.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *