Šta da obučete za proslavu

October 1, 2015, 10:05 am

Pozvani ste na proslavu, a ne znate šta da obučete za svečanu priliku? Uvek možete ono isto odelo koje ste kupili tim povodom, ali zaista bi ste želeli da se ovoga puta pojavite drugačije stilizovani. I ne biste da izgledate uvek isto na fotografijama sa raznih svadbi, rođendana, krštenja, slava…

Odelo možete da osvežite uskom kravatom ili leptir mašnom, kao i maramicom u džepu koja se u modu vratila na velika vrata. Takođe, elegantna košulja sa kravatom u kombinaciji sa pantalonama, bez sakoa, dobar je izbor za ove prilike. Ukoliko ne možete bez farmerki, stilisti preporučuju da uz njih uklopite sako od finog materijala poput pliša ili svetlucavog štofa. To će dati svečaniju notu celokupnom izgledu, pokazaćete poštovanje prema domaćinu, a istovremeno ćete se osećati komotnije nego u odelu. Od boja, najbolje se kombinuju crna, teget plava, siva i bordo.

Mlađi muškarci i oni koji ne izlaze iz farmerki i kožnih jakni, uobičajeni stil mogu da učine svečanijim i originalnijim ako obuku belu košulju i stave efektnu leptir mašnu.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *