“Srbi za Srbe” u Tesliću: Pomoć porodici Jokić-Vulović (FOTO/VIDEO)

December 10, 2022, 6:46 pm

Humanitarana organizacija “Srbi za Srbe” uspješno je pomogla još jednu višečlanu porodicu u Republici Srpskoj. Ovog puta, renovirali su kuću za petočlanu porodicu Jokić –Vulović, iz Teslića, i na taj način izmamili osmjehe na lica četvorice mališana iz ove porodice.

Georgije, Samsnon, Rastko i Vuk veseli su i vrijedni dječaci, a stub njihove porodice je majka Vesela.

Zahvaljujući aktivnostima  organizacije „Srbi za Srbe“ i njihovih donatora, ova porodica odnedavno boravi u renoviranoj i adekvatno opremljenoj kući.

Vesela koja se uz brigu o četvorici dječaka, bavi i poljoprivredom, kaže da joj ne tako davno ovako nešto izgledalo nevjerovatno.


Početkom godine u Humanitarnoj orgnizaciji “Srbi za Srbe” postavili su jasan cilj – renoviranje i opramnje kuće za ovu petočlanu porodicu. Kraj godine donio je i završetak svih planiranih radova.

Vrijednost radova prvobitno je procijenjna na 30. 000 KM.

Foto: Kuća nekad

Foto: Kuća sad

Zbog poskupljena, a da bi uradili sve planirano bilo je potrebno izvojiti oko 10. 000 KM više. Ipak sredstva su prikupljena, a cilj ostvaren.

Riječ je osmoj porodici koju su “Srbi za Srbe” pomogli u u Tesliću, a za narednu godinu najavljuju još humanitarnih aktivnosti koje će biti usmjerene ka ljepšem životu još jedne višečlane porodice sa podučja Teslića.

(TV K3)

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *