TV K3

android aplikacija

instaliraj

Španija u panici: Nadal se povrijedio i završava karijeru

Španija u panici: Nadal se povrijedio i završava karijeru

Niko nije očekivao da će ovog kišnog subotnjeg jutra pročitati rečenicu “Nadal odlazi u penziju”.

Ipak, to jeste istina, ali to nije ni djelić priče koja je prodrmala Španiju iz korijena. Kada su pročitali ovaj naslov navijači nisu uopšte zastali, već odmah krenuli da paniče. Objavljen je ogroman broj fotografija i “gifova”.

I dok su neki padali u nesvest kao u kultnoj seriji, istina je nešto drugačija. Tačno je, Nadal odlazi u penziju, ali ne Rafael! Ovaj Nadal je prelepo grlo Džordža Boltona, a bio je jedan od velikih pobjednika španskog sporta! Učestvovao je i na čuvenoj konjičkoj trci u Kentakiju, pobijedio četiri puta zaredom, stigao do savršenog skora i donio vlasniku čak milion dolara!

Ipak, radost nije trajala dugo:

– Gadno se povrijedio i on je završio sa trkama. Bilo je sjajno na derbiju, odneli smo četiri pobede i jako nam je žao što se sve ovako završava. S druge strane, sreća da smo rano ustanovili povredu jer je moglo da bude i gore – izjavio je vlasnik.

Evo konačno i fotografije famoznog Nadala:

Dakle, ako ste se zabrinuli zbog trenutno drugog tenisera sveta, brige nema! On je dobro (koliko znamo) i sprema se za mini turnire po Španiji, pre nego što zvanično od 1. avgusta ponovo krene teniska sezona. Misterija je razriješena, a Špancima ostaje za nauk da sledeći put ne paniče pre vremena…

Izvor: srpskainfo  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.