Šok izdanje Dare Bubamare na nastupu

December 4, 2023, 7:35 am

Pjevačica Dara Bubamara održala je još jedan u nizu svojih nastupa, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama iznenadio je sve.

Naime, Dara je za ovu priliku spremila providnu haljinu, koja je preko grudi imala jednu crnu traku, koja je jedva prekrila njene ogromne silikone, koji su se jedva držali u haljini i bili na ivici da ispadnu.

Pjevačica je bila raspoložena, pjevala je i veselila se, međutim zbog ovog prizora publika je ostala zapanjena, te nije mogla da skine pogled sa dekoltea.

Inače, Daru Bubamaru redovno optužuju da fotošopira slike i krije prave kilograme, a da li je tako, procijenite sami.

 

– Zato sam toliko jaka i borac jer sam odrasla u radničkoj porodici, što me niko nije gurao i pomagao mi. Sve sam sama stekla tako da sam jako ponosna kako su me vaspitali. Kada bih ponovo živjela, živjela bih život Dare Bubamare. Jeste da je bio malo težak, mnogi su htjeli da me slome i ruše što privatno, što poslovno ali nisu mogli, kaže pjevačica i dodaje:

– Ne znam ko je ljubomoran na mene, znam ko me voli. Puštam u život samo ljude koji me vole. Ja volim cijelu estradu jer naš posao nije lak zato ih podržavam sve. Ima i onih sa kojima nisam okej, ali samo zato jer oni sa mnom nisu dobri.

(Srpskainfo – Foto: Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *