Sloboda Mićalović progovorila o ishrani: “Sklona sam gojenju”

June 21, 2024, 7:12 am

Za Slobodu Mićalović po medijima pišu da je visoka 170 cm, a da ima 58kg. Glumica to nikad nije “ni potvrdila, ni poricala”, ali jeste priznala da je sklona gojenju i da mora da pripazi na ishranu.

Sloboda definitivno zna gdje su joj “slabe tačke” i kako da ih “ojača”.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila da primjenjuje nutricionističke savjete i, zbog profesionalnih obaveza, pribjegava i fitnes obrocima koje poručuje od provjerenog stručnjaka za ishranu. Premda su praktični kad vam stignu na posao i ne brinete o nabavci namirnica, ovakve zdrave obroke lako možete da napravite i sami.

Primjera radi, za doručak se često dostavljaju smuti kombinacije sa ovsenim pahuljicama, palačinke od integralnog brašna, pa i omlet, s tim što je spremljen sa dosta povrća i veoma malo ulja. Za ručak dobijate pečeno ili bareno meso, povrće ili ribu, a za večeru nešto bogatije salate. Sve u svemu, zdrava, izbalansirana ishrana. Baš to voli i Sloboda Mićalović.

“Hranim se zdravo, ali nikada ne idem u krajnost. U mom meniju je baš sve zastupljeno i povremeno sebi dam slobodu da pojedem nešto slatko. Vremenom sam naučila da količina mora biti manja nego što bih želela, zato što sam sklona gojenju, ali sada sam već navikla da uvek malo ostanem gladna na kraju obroka”, otkrila je glumica koja trenira sa ličnim trenerom triput nedjeljno i kod kuće praktikuje “wall pilates”, prenosi Kurir.

Nezavisne.com (Foto: arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *