TV K3

android aplikacija

instaliraj

Sljedeći Džejms Bond će biti nešto potpuno neočekivano

Sljedeći Džejms Bond će biti nešto potpuno neočekivano

Producentkinja filmova o Džejmsu Bondu ne odbacuje mogućnost da bi glavni lik uskoro mogao da promijeni pol ili boju kože, prenosi net.hr.

Iako su se već pojavile spekulacije da bi TV zvijezda Džejms Norton mogao da bude novi Džejms Bond, moguće je da zvijezda Rata i mira bude neko drugi.

Naime, producentkinja Barbara Brokoli spomenula je da bi sljedećeg tajnog agenta 007 mogao da glumi crni glumac ili čak glumica, piše Dejli mejl.

Bond je uvijek pomjerao granice

Producentkinju, čiji je otac Albert Brokoli pretvorio špijunske romane Ijan Fleminga u najveću špijunsku filmsku franšizu, pitali su da li bismo mogli da očekujemo ženskog Bonda ili crnog 007.

“Ovi filmovi su često refleksija vremena u kom su nastali tako da uvijek pokušavamo pomalo da pomjerimo granicu. Sve je moguće”, odgovorila je.

“Trenutno je to Danijel Krejg, i jako sam srećna, ali ko zna što će donijeti budućnost”.

Brokoli je već jednom izmijenila Bonda, pa ga od visokog, tamnokosog uglađenog gospodina kog je predstavljao ser Rodžer Mur pretvorila u mišićavog i plavokosog ubicu.

Krejg je još 2015. izjavio da bi radije “prerezao vene” nego igrao u još jednom filmu o Džejmsu Bondu, ali je ipak nagovoren prošle godine, navodno uz pomoć čeka od 100 miliona funti, da po peti put odigra tu ulogu.

Potrebno je poštovati lik

“Čuo sam kako ljudi govore da bi trebalo da Bond bude žena ili gej”, rekao je novinarima 2015. ser Rodžer Mur, koji je preminuo u maju prošle godine 90. godini.

“Ali, oni ne bi bili Bond iz jednostavnog razloga – to nije ono što je Ijan Fleming pisao. Ne radi se o homofobiji, ili rasizmu, već jednostavno o poštovanju lika”, rekao je tada Mur.

Izvor: Net

Komentarišite

Your email address will not be published.