TV K3

android aplikacija

instaliraj

Sjednica NS RS nastavljena raspravom o izmjeni odluke o dugoročnom zaduženju

Sjednica NS RS nastavljena raspravom o izmjeni odluke o dugoročnom zaduženju

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je danas poslaničkom raspravom o Prijedlogu odluke o izmjeni odluke o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za ovu godinu u maksimalnom iznosu do 678 miliona KM.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci – Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj za dodatno finansiranje projekata registracije nekretnina /908-BA/.

Poslanici su juče razmotrili skupštinsku tačku o potvrđivanju akata koje je donio predsjednik Republike za vrijeme vanrednog stanja i donošenju odluke o prestanku važenja uredbi sa zakonskom snagom.

Po hitnom postupku su razmotreni su Prijedlog rebalansa budžeta za ovu godinu, kojim je budžet povećan za 188 miliona KM i iznosi 3,613 milijardi KM, kao i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju budžeta Srpske za 2020. godinu.

Narodna skupština Republike Srpske je u okviru 13. posebne sjednice usvojila odluku o ukidanju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srpske jer je stavljena pod kontrolu epidemiološka situacija koja se odnosi na virus korona.

Posebna sjednica održava se u konferencijskoj sali Vlade Republike Srpske koja zadovoljava epidemiološke uslove prouzrokovane virusom korona.

SRNA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.