TV K3

android aplikacija

instaliraj

Selan Gomez imala emocionalni slom

Selan Gomez imala emocionalni slom

Pjevačica Selena Gomez (26) u bolnici je zbog emocionalnog sloma. Trenutno se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi gdje će ostati do daljnjeg, kako javlja TMZ. Naime, Gomez je i prije dvije sedmice hospitalizovana zbog alarmantno niskog broja bijelih krvnih zrnaca nakon transplantacije bubrega.

Međutim, puštena je već nakon nekoliko dana kada joj se popravilo stanje. Netom prije prve posjete bolnici, javila se obožavaocima preko ‘live videa’ na društvenim mrežama koji su joj dali podršku da se što prije oporavi. Zbog konstantnih zdravstvenih problema te skoro svakodnevnih odlazaka u bolnicu, Selena je ’emotivno potonula’.

“Prošle dvije sedmice bila su joj ekstremno teška, a napad panike u bolnici bio je prekretnica. U dobrim je rukama, okružena je porodicom koja joj pruža veliku podršku”, rekao je izvor blizak pjevačici.

Takođe, prije dvije semice Selena se povukla s društvenih mreža, a ponajviše s Instagrama gdje ima 144 miliona pratioca.

„Svi molimo za tebe, hvala ti na svim pjesmama i što si mnogima dala inspiraciju za život, jako si dobra osoba i svi želimo da se što prije oporaviš“, rekli su njeni fanovi koji očekuju brzi povratak omiljene im pjevačice.

(N.N.)

Komentarišite

Your email address will not be published.