Savo Milošević se pomirio sa ženom: Ponovo viđeni zajedno nakon skandala!

November 25, 2014, 11:31 am

 

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević pojavio se sinoć sa suprugom Vesnom u javnosti posle više meseci i to na proslavi godišnjice jedne modne kuće u Narodnom pozorištu.

Iako su ih mediji već gotovo razveli, možda je Vesna ipak oprostila Savu avanturu sa starletom i vatrenom navijačicom Sandrom Partizan. Savo i Vesna, inače bivša manekenka, razgovarali su u loži u pozorištu, mada je bilo primetno da među njima postoji distanca.

Ložu su podelili s takođe bivšom manekenkom Jelenom Ivanović, koja je po početku proslave sela pored Vesne, a Savo se premestio iza njih.

Vesna i dalje ne nosi venčanu burmu, koju je skinula nedavno, kad su počele da se pojavljuju Savove slike iz noćnih provoda, dok na njegovoj ruci i dalje sija burma.

On je uslikan sa Sandrom Partizan, koja je rekla da se njih dvoje viđaju, ali joj je neprijatno da o tome govori. Pre toga je zabeleženo njegovo celovečernje flertovanje s nepoznatom brinetom.

Podsetimo, Savo i Vesna, devojačko Bovan, u braku su 19 godina i imaju tri sina, a brak im je zapao u krizu pre godinu dana.- kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *