Šarović u Gradišci: Nikad ne zaboravite da je pod zastavom SDS formirana Republika Srpska

July 12, 2022, 6:06 am

Od Petrovdana krećemo u našu veliku borbu, u referendum MI ili ONI. Da li će ostati isto stanje ili ćemo mijenjati stvari na bolje. 32 godine traje Srpska demokratska stranka i ona je iznikla iz naroda i ponovo će  biti predvodnik slobode u Republici Srpskoj. Nikad nemojte zaboraviti da je pod zastavom SDS-a stvorena Republika Srpska, poručio je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, sa proslave Petrovdana u Gradiški.

„Moje je zadovoljstvo što sam ponovo u Gradiški, mjestu koja je dalo punu afirmaciju Srpskoj demokratskoj stranci. Dolazi vrijeme novih velikih pobjeda. Nikad ne zaboravimo da je prvo nastala Srpska demokratska stranka a onda je našim trudom i zalaganjem formirana Republika Srpska. Pred nama je posao vraćanja povjerenja u Republiku Srpsku“, istakao je Šarović.

Predsjednik Glavnog odbora SDS Milan Miličević kazao je da  mu je veliko zadovoljstvo što je danas u Gradiški na proslavi krsne slave SDS-a.

„SDS ima nešto što nijedna druga stranka u Republici Srpskoj nema a to nas drži na okupu sve ove godine. SDS je stvar porodične tradicije. Nema nijedna stranka koja ima tu vrstu tradicije da imate nekoliko generacije koje su odrastale na ideji Srpske demokratske stranke“, naglasio je Miličević.

Dr Vesna Gluvić-Čelić, predsjednica Gradskog izbornog štaba SDS Gradiška u svojstvu domaćina zahvalila se gostima na dolasku i poručila da je danas SDS u Gradiški konsolidovana politička partija.

„Želim da živimo u državi koju smo stvorili i da tu državu nakon oktobra vratimo na pravi put jer stranputice nisu za Srbe. Moje obećanje Vama, predsjedniče Šarović, da će Gradski odbor SDS Gradiška dati svoj puni doprinos našoj budućoj pobjedi“, istakala je Vesna Gluvić-Čelić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *