TV K3

android aplikacija

instaliraj

Šarović o formiranju Savjeta ministara: Možda SDS otvori razgovore, ne trebamo biti statisti

Šarović o formiranju Savjeta ministara: Možda SDS otvori razgovore, ne trebamo biti statisti

Ukoliko ova saga oko neformiranja Savjeta ministra potraje, možda SDS otvori razgovore u nekoj drugoj formi. Mislim da ne treba da budemo statisti, kazao je za N1 Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa.

– Ja imam pozitivan stav prema aktuelnom sazivu Savjeta ministara. Manje više mislim da je bio dobar saziv, mislim da ne bi bilo uredu da o sebi dajem ocjenu, ali svakako mislim da sam dao sebe u ovaj rad i u redovnom mandatu i tehničkom mandatu. Nastojao sam da ukupan rejting podignem i radim dobro. Logično je da moj nasljednik radi to bolje – kazao je Šarović za N1.

On je istakao da je i ranije SDS rekao da ne “bježi od razgovora” sa SNSD kada je posrijedi formiranje novog Savjeta ministara BiH.

– Jedan razgovor je bio. Meni nije poznato da je SDS dobio bilo kakav poziv od SNSD ili njenog predsjednika. Nešto ranije je SDS rekao da ne bježi od razgovora, tako je bilo i prilikom prvog poziva. Sačekaćemo da vidimo šta će da donesu sljedeći dani i sedmice, ali se nadam u bliskoj budućnosti formiranja Savjeta ministara – smatra Šarović.

(Srpskainfo – Foto: Arhiva)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.