Saobraćajna nezgoda u Hrvaćanima: Poznat identitet nastradale žene (FOTO/VIDEO)

June 11, 2024, 9:32 am

Anka Opačić smrtno je stradala, a Nataša Đurić je zadobila tjelesne povrede u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći u Hrvaćanima kod Prnjavora.

– U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil marke „Opel korsa“ kojim je upravljala Opačić Anka, rođena 1958. godine iz Banja Luke i putnički automobil „Reno Klio“ kojim je upravljala Đurić Nataša, rođena 1994. godine iz Laktaša. Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradala Opačić Anka, a Đurić Nataša je zadobila tjelesne povrede i ista je zbrinuta u UKC RS-Banja Luka – saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Nesreća se dogodina jutros oko 07,50 časova na magistralnom putnom pravcu Banja Luka-Prnjavor, u mjestu Hrvaćani.

– Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Kukobat Dijana, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a biće naložena  i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS – saopšteno je oz OJT Banjaluka.

(TV K3 – Foto: TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *