TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Sanjao sam da imam tumor i bio sam u pravu”: Glumac pobijedio bolest kao pravi Hulk

“Sanjao sam da imam tumor i bio sam u pravu”: Glumac pobijedio bolest kao pravi Hulk

Mark Rufalo, koga svi znamo kao neustrašivog Hulka iz franšize “Osvetnici” otvoreno je progovorio o velikoj borbi sa strašnom bolešću koju je imao pre par godina. Kada je snimao film “The Last Castle” rame uz rame sa Robertom Redfordom, otkrio je da ima tumor na mozgu.

“Bilo je to nešto veoma važno za mene. Bio sam tu sa jednim od mojih heroja Robertom Redfordom sa kojim sam šetao i razgovarao. To je bilo ostvarenje mog najluđeg sna. I onda saznajem da imam tumor na mozgu”, reko je Mark.

On je to saznao na neuobičajen način, Naime, on je sanjao da ima tumor na mozgu i riješio je da ode na pregled. Kada mu je urađen CT doktori su mu rekli da ima akustični neurom, tumor veličine oraha koji se nalazi iza njegovog levog uha.

Tumor je mogao da se operiše, ali je postojalo 30 odsto rizika da će on time izgubiti mogućnost da kontroliše levu stranu lica. To se sve dešavalo u momentu kada je njegova žena bila trudna sa njihovim prvim detetom. S obzirom na ovakve okolnosti, odlučio je da ovu informaciju zadrži za sebe.

“Nikome nije rekao nedeljama. Kada je konačno rekao ja sam bila zatečena i pitala sam ga kako je uspio da sve to podnese sam”, rekla je njegova majka. Nedelju dana nakon rođenja deteta on je rekao ovu vest porodici.

“Bio sam ubijeđen da ću umrijeti”, reko je on u jednom intervjuu tada. Bio je uplašen od same pomisli da će njegov sin da odrasta bez oca.

“Napravio sam čak i video za njega da kada poraste može da razumije ko sam bio ja”, rekao je glumac.

Od tada se odlično oporavio i počeo je da radi mnogo važnije stvari u životu, a porodica je postala centar njegovog univerzuma. Oni provode dosta vremena u porodičnoj kući u Njujorku.

Iako je operacija bila uspiješna, a tumor benigni, došlo je do toga da mu je leva strana lica bila skoro paralisana. On se nakon toga povukao i mislio je da je to sve zbog njegove karijere. Borio se svim snagama da dođe dotle gde je bio. Suočio se sa disleksijom i poremećajem pažnje.

Par godina kasnije njegova porodica suočila se sa još jednom tragedijom, piše womenworking.com. Markov mlađi brat Skot nastradao je u slučaju koji je ličio na samoubistvo, ali je njegova smrt ostala nerazjašnjena. On ima troje dece sa suprugom Sanrajs koju je bukvalno upoznao na ulici. I posle 19 godina, njih dvoje su u stabilnoj vezi i posvećeni su jedno drugom i porodici. To je ono što ih čini srećnima.

B 92

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.