Sanja Kužet ima novi cilj: Hoću da osetim i tu strast

November 21, 2022, 2:09 pm

Voditeljka i zaštitno lice “Zvezda Granda” Sanja Kužet već godinama krasi male ekrane i izaziva veliku pažnju javnosti koliko zbog svog šarma, toliko i zbog izvajanog i zgodnog tijela.

Ipak, to nije došlo samo od sebe, već iza toga stoji dugogodišnji i mukotrpan rad, ali i naporni treninzi.

Zdrava ishrana, trčanje i vježbanje samo su dio svakodnevnice Sanje Kužet koja je nedavno pokrenula i svoju liniju zdravih detoks sokova.

Ali kako je otkrila, tu nije kraj njenim ciljevima kada je u pitaju održavanje zdravog tijela.

“Rtanj sam upoznala ove jeseni. Posmatrala sam njegov vrh Šiljak (1570mnv) i poželela sam da budem gore. Hoću da osetim i tu strast. Težina staze spada u zahtevne (13.7 km) uz odličnu fizičku spremnost. Tako da ‘Šiljku’ vidimo se na proleće”,  poručila je voditeljka i izazvala lavinu komentara podrške.

“Možeš ti to, samo napred”, “Bravo, podrška za sve što radiš”, “Verujemo u tebe!”, “Svaka tebi čast”, “Vidi se da si u kondiciji, uspećeš ti to2, samo su neke od lijepih riječi koje je Sanja dobila.

Podsjetimo, Sanja Kužet je ove godine učestvovala na maratonu i tom prilikom oborila lični rekord kada je za samo 2h i 41 minut istrčala nevjerovatnih 21. Kilometar, prenosi Grand.

Izvor: Nezavisne novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *