TV K3

android aplikacija

instaliraj

Sa ovim horoskopskim znakovima nemojte da se zamjerite

Sa ovim horoskopskim znakovima nemojte da se zamjerite

Granica između ljubavi i mržnje je tanka, ali ona je još tanja kod određenih horoskopskih znakova. U zavisnosti od toga kada su rođeni, nekim ljudima ćete se zamjeriti mnogo lakše nego drugima, a ovo je pet znakova horoskopa sa kojima se najlakše postaje neprijatelj.

Njima ne želite da se zamjerite.

Ovan: Nepredvidivim Ovnovima lako možete da se zamjerite u bilo kojem trenutku, a kada se to dogodi, od njih možete da očekujete eksplozivnu reakciju. Ako se nađete na listi njihovih neprijatelja, možete da budete sigurni da će za to znati svi, ali ne treba da se plašite njihove osvete jer će vas u tom slučaju jednostavno izbrisati iz svog života i zaboraviti da postojite.

Blizanci: Blizanac danas može da bude vaš najbolji prijatelj, a već sutra najgori neprijatelj. Karakteriše ih promjenljiva narav i brzopletost kod donošenja mišljenja o drugim ljudima, a ako ih povrijedite, sigurno ćete postati tema njihovih tračeva, koje su nerijetko u stanju i da izmisle.

Lav: Lavovi žele da budu omiljeni u društvu i prijatelji sa svima, a ako se nađete na njihovoj listi neprijatelja, učiniće sve što mogu kako bi vas pred svima ostalim prikazali u najgorem svjetlu. Ipak, Lavovi ne miješaju profesionalni život sa privatnim pa su veće šanse da će neprijatelje steći na poslu nego među rodbinom i prijateljima.

Djevica: Djevice nemaju puno prijatelja i očekuju da će njihovo prijateljstvo sa onima koje imaju trajati cijeli život. Vjeruju da se prijateljstvo temelji na međusobnom poštovanju pa je neuzvraćanje istog i najlakši način da im se neko zameri, prenosi Index. Kada Djevice shvate da se neko druži sa njima samo iz neke svoje lične koristi, tu osobu će odmah i zauvijek isključiti iz svog života.

Škorpija: Škorpije teško stiču prijatelje i otvaraju se samo onim ljudima kojima vjeruju u potpunosti. Od osoba koje nazivaju prijateljima očekuju da će im to biti do kraja života, ali ako ih samo jednom iznevjerite ili povrijedite, steći ćete neprijatelja za cijeli život.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.