RODITELJI, OPREZ: Prodaju vibratore na polici iznad igrački za decu

September 8, 2014, 8:11 pm

Ukoliko volite da šetate po prelepim ulicama Beograda i usput svraćate u okolne prodavnice, onda ste možda primetili malenu kinesku radnju u strogom centru prestonice koja u sebi krije krajnje čudne sadržaje.

Naime, u blizini hotela “Moskva”, postoji prodavnca koja pored mnoštva proizvoda nudi i nešto čemu definitivno nije mesto na polici pored dečijih igračaka. U pitanju su vibratori.

Veliki, gumeni vibratori postavljeni su na vidno mesto, na visoke police, dok se malo niže nalaze razne posude, termosi za mališane sa likom Sunđer Boba i igračke.

Ako ste odlučili da uđete “kod kineza”, jer je opšte poznato da su njihove cene dosta niže nego u ostalim prodajnim objektima, onda se spremite na ovakav prizor, pa čak i na objašnjenje vašem mališanu, ako vas pita “Mama, tata, šta je to?”.

Koliko su prodavci razmišljali, vidi se iz priloženog, ali ovde se priča ne završava.

Ako dobro pogledate, videćete da nisu zapravo samo vibratori ti koji bodu oči. Sa leve strane imate i lutke na naduvavanje. Velike, gumene lutke, čiju funkciju već znate.

Kako bi priuštli sebi ovo zadovoljstvo, potrebno je da izdvojite 2. 500 dinara.

Pa, kada sledeći put odlučite da posetite kinesku radnju, razmotrite mogućnost da vaše najmlađe ipak ne povedete u obilazak. Prvo ispitajte teren.

 

(D. Čavić, Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *