TV K3

android aplikacija

instaliraj

Radno vrijeme u Banjaluci danas do 13 sati

Radno vrijeme u Banjaluci danas do 13 sati

U Banjaluci će danas, na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH, biti dozvoljen rad od 8.00 do 13.00 časova trgovinama mješovite robe, mesnicama, cvjećarama, te frizerskim i kozmetičkim salonima, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zaključak je donio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić na zahtjev Zanatsko-preduzetničke komore banjalučke regije koja je izrazila potrebu za radom u četvrtak s ciljem zadovoljavanja povećanih potreba građana za robom široke potrošnje, te za uslugama frizera i salona za uljepšavanje.

U saopštenju se navodi da Gradska uprava danas neće raditi jer je Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH republički praznik.

U Domu zdravlja Banjaluka navode da su danas dežurni timovi porodične medicine na Poliklinici i u Platonovoj ulici u dvije smjene od 7.00 do 20.00 časova, dok će dežurni stomatolog u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći raditi 24 časa.

Specijalističke pedijatrijske ambulante radiće u ambulantama na Poliklinici od 7.00 do 15.00 časova, dok će Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku raditi 24 časa na Poliklinici i u Službi hitne medicinske pomoći.

Služba hitne medicinske pomoći radiće 24 časa, a dežurna će biti apoteka “1. maj” u Ulici Milana Tepića.

Gradski i prigradski prevoz na području Banjaluke odvijaće se po prazničnom režimu, isto kao i svake nedjelje, dok će Gradska tržnica raditi prema nedjeljnom radnom vremenu od 8.00 do 15.00 časova.

(SRNA)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.