Rada Manojlović otkrila šta je najviše privlači kod momaka

November 26, 2022, 7:54 am

Rada Manojlović dotakla se teme ljubavi i detalja svoje privatnosti, pa je tako javnosti otkrila njen tip muškarca i prokomentarisala muško-ženske odnose.

Manojlovićeva je objasnila kako preferira mlađe, te ispričala i šta prvo primjeti na muškarcu, ali i čime ona njih privuče.

– Ja biram mlađe. Oči i osmijeh mi skreću pažnju na nekoga, a od drugih najviše pohvala dobijam na račun nogu, kose i osmjeha. Mada, bitnije je šta nosiš u sebi! – kazala je Rada, pa istakla i zašto ni sa jednim glumcem ne bi snimala intimne scene.

– Stidljiva sam, tako da baš iz tog razloga nikad ne bih mogla da budem glumica – tvrdi ona.

Razgovarajući o muško-ženskim odnosima, te muškarcima i ženama uopšte, otkrila je kako se slaže s mišlju da „šta žena uradi, čovjek ni da pomisli ne može”.

– Muškarci uglavnom rade jednu stvar, eventualno dvije, dok žene rade sve, od čuvanja djece, preko odlaska na posao, do održavanja kuće… E, to muškarci ne mogu da isprate ni u mislima – vjeruje Rada.

Pjevačica u novčaniku, inče, nosi sestrinu fotografiju, kao i njihove majke, dok ostale tek planira na nabavi, prenosi 24sedam.

Kada bi dobila sedmicu na lotou, uradila bi sljedeće.

– Prvo bih zbrinula svoju porodicu, a ostatak bih dala ugroženima… Šta će meni tolike pare, kad ima onih kojima su potrebnije?! – navela je ona.

Izvor: Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *