TV K3

android aplikacija

instaliraj

PUT NAS DOVEO: Boro Mijić, bajker, učitelj i vaspitač –  02.06.2019.

PUT NAS DOVEO: Boro Mijić, bajker, učitelj i vaspitač –  02.06.2019.

Pet dana sedmično radi kao učitelj i “teta” u vrtiću, a onda obuče tamno bajkersko odijelo. Sebe smatra osobom koja ruši stereotipe, pa i onaj da su bajkeri huligani. Zvuk motora odavno je začarao Boru Mijića iz Prnjavora.

Cijela ova priča je nastala spontano. Kockice su se same složile, prvo je zvanično postao učitelj, nešto kasnije i vaspitač, a onda je došla i ljubav prema motorima, koja je kulminirala zvanjem potpredsjednik u Moto klubu „Prnjavor 07“.

Pripjat je nekada bio prosperitetan grad u kojem je živjela većina zaposlenika nuklearne elektrane, a preko noći je postao napušten. Za sve nas Pripjat, nerijetko se naziva i Černobilj danas predstavlja jednu bogom zaboravljenu rupu. Danas je “grad duh”, koji povremeno posjećuju samo hrabri turisti. I zašto je to bitno ? Hrabri turist uskoro će biti i Boro, koji u ovaj grad putuje 28-og juna. Na putovanju dugom 3500 kilometara boraviće deset dana.

Odijelo, kaciga, rukavice i štitnici sastavni su dio njegove opreme. Kada sve to stavi, više ništa ne nedostaje da avantura, što je za njega svaka vožnja, može da počne. A nova avantura je upravo Černobilj!

Izvor: TV K3

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.