PU Doboj: Prijetnje putem društvenih mreža, policija radi na rasvjetljavanju

February 8, 2024, 4:26 pm

Policijska uprava Doboj saopštila je da radi na rasvjetljavanju prijetnji upućenih putem društvenih mreža licu S.V. iz Doboja.

Iz policije su saopštili da im se juče obratilo lice S.V. i prijavilo da je putem društvenih mreža dobilo razne prijeteće poruke i komentare kojim se poziva na njeno ubistvo, kao i da je od trećih lica ovo lice neovlašteno snimano i javno objavljivano.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti, neovlašteno objavljivanje tuđeg spisa, portreta i snimka i javno izlaganje poruzi zbog pripadnosti određenoj rasi, vjeri ili nacionalnosti, navodi se u saopštenju.

Prijetnje po život šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić upućene su sa više naloga na društvenim mrežama nakon suđenja predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u Sudu BiH, a među onima koji prijete je i bivši pripadnik odreda “El mudžahedin” Sanin Musa.

RTRS (Foto: arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *