“Profesionalna” ljubavnica otkriva kako da spriječite muškarca da vas vara

May 8, 2024, 8:06 am

“Profesionalna” ljubavnica Ejmi Kaps (33) iz Sjeverne Karoline, koja izlazi isključivo s oženjenim muškarcima, dijeli savjete o tome kako sprečiti partnera da vara.

Prema njenom mišljenju, ključno je ispuniti seksualne fantazije partnera i održavati uzbuđenje u vezi. Ejmi ističe važnost otvorene komunikacije, eksperimentisanja u spavaćoj sobi i povremenog izlaska iz zone udobnosti.

Ona preporučuje zajedničko gledanje pornografskih sadržaja, igru uloga i otvorenost za promene, uključujući i estetsku hirurgiju. Takođe, naglašava važnost samopouzdanja i seksualne privlačnosti u javnosti. Ističe da je važno razumjeti i ispuniti partnerove fantazije kako bi se održala zdrava i srećna veza.

Uprkos svom poslu, Ejmi priznaje da je u prošlosti bila prevarena. Međutim, naglašava da je nakon toga postala samouvjerena i spremna na avanture. Smatra da je recept za srećan brak – kombinacija samopouzdanja, komunikacije i malo začinjenosti u spavaćoj sobi.

Jedan od glavnih razloga za mušku nevjeru jeste, priča ona, nedostatak seksualnog zadovoljstva u vezi. Naglašava da je važno partneru pružiti zadovoljstvo u spavaćoj sobi kako bi se održala vjernost u vezi, prenosi Super žena.

(Nezvavisn e- Foto: Ilustracija/Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *