Probudite strasti

July 21, 2014, 8:56 am

NASPAVAJTE SE

Osim što ćete se bolje osećati i biti odmorniji, spavanje budi libido budući da na taj način organizam ima više hormona testosterona.

PUSTITE MAŠTI NA VOLJU

Nemojte se plašiti maštarija koje su sasvim normalne i poželjne. Tako ćete probuditi želju za seksom, a čak možete i zamisliti i nekoga ko vam je privlačan. Mnogi će se složiti da to nikako ne ulazi u sferu prevare, a jedno istraživanje je pokazalo da tako misli oko 75 odsto ispitanika.

NAĐITE SE NA POLA PUTA

Uvek možete da se dogovorite kako da obe strane budu zadovolj(e)ne i zaista je nerealno očekivati da će se svaki puta zemlja zatresti od uzburkanih strasti. Ako niste raspoloženi za seks, možda će vam odgovarati oralno zadovoljstvo? Razgovarajte s partnerkom i prilagodite se trenutku.

RAZMIŠLJAJTE O SEKSU, NE IZBEGAVAJTE GA

Ako stalno budete razmišljali da je vreme za akciju, a niste spremni, stvorićete pritisak i seks će kod oboje steći negativnu konotaciju. Prisetite se dobrih starih dana i koliko ste uživali i kako ste se dobro osećali uz partnerku. Više takvih, pozitivnih misli, sigurno će probuditi uspavani libido.

ŠTA VAS TAČNO UZBUĐUJE?

Da biste uživali u seksu, morate da znate šta vas uzbuđuje. Ili razgovarajte sa partnerkom da to otkrijete zajedno ili otkrijte sami. Ali, nemojte zaboraviti da će svaka devojka biti srećna da vas zadovolji, a i tako ćete se još više zbližiti.

SINHRONIZUJTE SE S PARTNERKOM

Vi ste jutarnji tip, a partnerka noćna ptica? Nađite se na pola. Možda da rezervišete jedno popodne i otkažete ostale obaveze? Upravo to preporučuje Trejsi Koks, stručnjak za veze, koja je iz mnogih razgovora s parovima u krizi shvatila da su ovakvi problemi uobičajeni u vezama.

 

(Menshealth.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *