Probudite boginju seksa u sebi

July 11, 2014, 7:05 pm

Džejn Gir, ekspert za seks i autorka knjige “What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship”, tvrdi da je izuzetno teško biti otvoren u vezi sa svojom seksualnošću zato što smo tako ranjivi, piše Cosmopolirtan.rs.

“Trik je u tome da znate koliko se osjećate prijatno u vezi sa nečim, a onda pomjerite granicu samo malo”, tvrdi ona.

Teško je napraviti skok sa mirne djevojke do boginje seksa preko noći, ali nekoliko manjih izmjena može da vas oslobodi u krevetu.

Nabacite seksi veš

Izgledate dobro u brushalteru i gaćicama, ali ako obučete nešto što ipak provokativnije (seksi korset ili jarkocrvenu čipku) osjetićete se kao da igrate ulogu zavodnice. Ne morate da idete do tačke da vam bude neprijatno, ali mora da bude nešto malo riskantnije od vašeg ukusa.

Uživite se u ulogu

Znamo da je igranje uloga već poznata priča, ali mi ne govorimo o kostimu francuske sobarice. Budite izvan okvira i glumite neku totalno novu ličnost, poput Skarlet Johanson. Vaš seksualni duh kanališete tako da vam pomogne da se potpuno ubacite u ulogu i zamaskirate nesigurnost koju imate.

Govorite još prljavije

Ko bi rekao da mozgalica može da bude seksi? Svojim prstima nagovijestite partneru kojem dijelu njegovog tijela želite da se posvetite i šta želite da mu radite. Ako pogodi – dobio je nagradu! Ako ne… svakako to uradite!

Pustite pjesmu zbog koje se osjećate seksi

Ne mislimo na romantične melodije. Slušajte nešto zbog čega se osjećate divlje i senzualno, nešto što biste slušali u klubu i igrali cijelu noć. Imaćete utisak da ste se zaista iskrali sa žurke da biste bili sami. Nije li to “hot”?

Prigušite svjetla

Istraživanja potvrđuju da i muškarci i žene više vole mračnu atmosferu u spavaćoj sobi. Očigledno je zbog čega. Ima dovoljno svjetla da vidite šta radite, a seksi sjenke još više raspaljuju vašu maštu.

Utrljajte ulje

Eterična ulja čine vašu kožu nježnom, sjajnom i tako seksi. Odlična su i jeftinija zamjena za seksi veš, jer kada se pogledate u ogledalo shvatićete da izgledate kao model za kupaće kostime.

Ostavite neki komad na sebi

Ostavite na sebi nakit ili one fenomenalne crvene štikle od kojih se uvijek osjećate nevjerovatno seksi. Ovi komadi stvaraju osjećaj da ipak imate “odjeću” na sebi, a doprinose vašem samopouzdanju čak i van spavaće sobe. Zašto ih onda ne biste isprobali i u ovoj varijanti?

Preuzmite inicijativu

Eksperti tvrde da je dominacija žene jedna od stvari koje muškarci stalno priželjkuju. Slobodno preuzmite inicijativu, koristite senzualni glas kako biste mu rekli šta želite da mu radite, ili da on radi vama. Kada ste jasni u svojim zahtjevima on će se osjećati poželjno, kao da je on jedina osoba koja može da zadovolji vaše želje.

Skidajte se polako

Striptiz vam skreće pažnju sa toga da se osjećate seksi na to da dobro izvedete tačku. Zato je bolje samo da uvedete lagano skidanje komad po komad, održavajte kontakt očima i ne dozvolite partneru da vas dodirne dok i posljednji komad odjeće ne završi na podu. Osjetićete se neodoljivo i senzualno, garantujemo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *