TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavorski SDS proslavio krsnu slavu (VIDEO)

Prnjavorski SDS proslavio krsnu slavu (VIDEO)

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Prnjavor, obilježio je svoju krsnu slavu sv. apostole Petra i Pavla. Predsjednik prnjavorskog SDS-a, Nemanja Vasic čestitao je slavu svim članovima i simpatizerima ove stranke. Organizator ovogodišnje krsne slave bio je mjesni odbor Štrpci.

Osvećenjem slavskog žita i lomljenjem slavskog kolača započela je proslava krsne slave SDS-a.  Domaćin slave i predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Nemanja Vasić čestitao je krsnu slavu Sv. Apostole Petra i Pavla svim domaćinima koji slave. On je istakao da je Srpska demokratska stranka imala težak period, te se nada da su pred njima sada bolji dani. Dodao je i da se veliki broj grđana ponovo vraća u Srpsku demokratsku stranku.

Obilježavanju je prisustvovao veliki broj članova i simpatizeri stranke, kao i mnogobrojni privrednici i gosti iz Srpca i Gradiške, a odzivom je zadovoljan i predsjednik mjesnog odbora SDS-a Štrpci, Brane Petrušić koji je svima zaželio sreću i dobro zdravlje.

Srpska demokratska stranka obilježava krsnu slavu već 29 godina, a sljedeće godine domaćin 30. jubilarne proslave biće Mjesni odbor Velika Ilova.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.