TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavorski SDS proslavio krsnu slavu (VIDEO)

Prnjavorski SDS proslavio krsnu slavu (VIDEO)

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Prnjavor, obilježio je svoju krsnu slavu sv. apostole Petra i Pavla. Predsjednik prnjavorskog SDS-a, Nemanja Vasic čestitao je slavu svim članovima i simpatizerima ove stranke. Organizator ovogodišnje krsne slave bio je mjesni odbor Štrpci.

Osvećenjem slavskog žita i lomljenjem slavskog kolača započela je proslava krsne slave SDS-a.  Domaćin slave i predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Nemanja Vasić čestitao je krsnu slavu Sv. Apostole Petra i Pavla svim domaćinima koji slave. On je istakao da je Srpska demokratska stranka imala težak period, te se nada da su pred njima sada bolji dani. Dodao je i da se veliki broj grđana ponovo vraća u Srpsku demokratsku stranku.

Obilježavanju je prisustvovao veliki broj članova i simpatizeri stranke, kao i mnogobrojni privrednici i gosti iz Srpca i Gradiške, a odzivom je zadovoljan i predsjednik mjesnog odbora SDS-a Štrpci, Brane Petrušić koji je svima zaželio sreću i dobro zdravlje.

Srpska demokratska stranka obilježava krsnu slavu već 29 godina, a sljedeće godine domaćin 30. jubilarne proslave biće Mjesni odbor Velika Ilova.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.