Prnjavor: Završen 17. “Preobraženjski turnir” (FOTO/VIDEO)

August 27, 2022, 2:47 pm

Aktiv mladih Srpske demokratske stranke Prnjavor organizovao je 17. tradicionalni Preobraženjski turnir u malom fudbalu. Na ovom turniru koji je sinoć završen učestvovalo je 45 ekipa u 3 kategorije dok je nagradni fond iznosio 5.000 KM.

Sinoć je završen 17. po redu futsal turnir Preobraženje Gospodnje 2022. Brojna publika je mogla da uživa u potezima futsal majstora.

U kategoriji mjesnih odbora osvajači su mjesni odbor Vijačani a drugo mjesto je zauzela ekipa mjesnog odbora Čorle. Za najboljeg strijelca u ovoj kategoriji proglašen je Uroš Vasić, a igrača Jovan Remić.

U kategoriji veterana osvajači su ekipa Prijatelji a drugo mjesto zauzela je ekipa Borac Šibovska, dok je najbolji strijelac u ovoj kategoriji Dragan Milinčić, a igrač Slaviša Stojanović.

U najkvalitetnijoj kategoriji seniora osvajači su ekipa Prisoje a drugo mjesto je zauzela ekipa SDS-a iz Laktaša.

Najviše golova u ovoj kategoriji je postigao Vladimir Džombić. Za najboljeg golmana je proglašen Danijel Ružičić a igrača Davor Arnautović.

Ovo je jedan od najvećih sportskih događaja u našoj opštini koji nam je i ove godine donio sjajno druženje i atraktivan fudbal, izjavio je predsjednik Mladih SDS-a Prnjavor Miloš Veljančić.

Naš aktiv se još jednom pokazao kao odličan organizator ove sportske manifestacije, koja već 17. godinu okuplja najbolje igrače iz Republike Srpske i šire, kažu organizatori iz Aktiva mladih Srpske demokratske stranke (SDS).

Dogodine se vidimo ponovo poručili su iz Aktiva mladih Srpske demokratske stranke Prnjavor.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *