Prnjavor: Savko Tubak i još pet bivših članova SP-a pristupilo DNS-u

February 26, 2018, 5:58 pm

Savko Tubak i još pet bivših članova Socijalističke patrije od danas su zvanično članovi Demokratskog narodnog saveza u Prnjavoru.

Pet novih članova potisalo je danas pristupnice DNS-u, a bivšem odborniku SP u Prnjavoru Savku Tubaku, član Predsjedništva DNS-a i resorni ministar prosvjete Dane Malešević uručio je člansku kartu. Malešević ističe da u DNS dolaze novi članovi, jer nastoje da rade s narodom, da ispune ono što obećaju i da ta obećanja ne budu nerealna.

– Gledamo šta je realnost i da naš slogan, koji je od izbora do izbora isti ”Riječ je riječ”, održimo. Bolje manje obećati, a više uraditi i mi se toga držimo. Pretostavljamo da je i Savko u nama prepoznao ljude od riječi – kaže Dane Malešević, član Predsjedništva DNS-a.

Savko Tubak kaže da je DNS odabrao upravo zbog te riječi i da je sa sobom u novu iz bivše stranke doveo još pet članova, a doći će, kaže, još njih.

– Ja sam došo u DNS jer sam prepoznao da su to ljudi od riječi i da njihova djela pokazuju na terenu. Nisam došao da sam tu samo da sam negdje, nego da pomognem da se napravi rezultat. Kad postignemo rezultat i građani će osjećati prosperitet – kaže Savko Tubak, novi član Opštinskog odbora DNS-a Prnjavor.

Novim članovima dobrodošlicu je poželio i predsjednik prnjavorskog OO DNS Dragan Radić. Porast broja članova, kaže Radić, daje pravo njegovoj stranci da računa na dobar rezultat u Prnjavoru.

– Želim da pozovem načelnika Tomaša da u skladu sa našim trenutnim kapacitetom u Skupštini, u skaldu sa koalicionim sporazumom, sjedemo i razgovaramo o pozicijama koje pripadaju DNS-u. Siguran sam da ćemo naići na razumjevanje i na saradnju – kaže Dragan Radić, predsjednik OO DNS Prnjavor.

Podsjećamo, DNS je na lokalnim izborima osvojio mandat odbornika. Međutim, odbornik je istupio iz članstva te partije i djeluje samostalno, ali je ulaskom Tubaka, DNS ponovo dobio odbornika.

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *