TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Počele pripreme FK Ljubić za proljećni dio sezone (FOTO,VIDEO)

Prnjavor: Počele pripreme FK Ljubić za proljećni dio sezone (FOTO,VIDEO)

Nakon tačno 2,5 mjeseca zimskog sna, fudbal se vratio na stadion “Siniša Peulić”. Prozivkom i prvim treningom Ljubić je danas počeo pripreme za proljećni dio šampionata Druge lige RS.

Među prozvanih 24 nema pet igrača koji su dres kluba nosili u jesenjem dijelu šampionata Druge lige RS, ali je tu nekoliko novajlija od kojih bi najveće pojačanje trebao predstavljati čuvar mreže Dean Vuković koji je stigao iz bihaćkog Jedinstva, izjavio je, prilikom prozivke i prvog treninga, trener fudbalera Ljubića, Nikola Zeljković. On dodaje da prvenstvo počinje 8. marta i da u okviru prvog proljećnog kola gostuju kod ekipe Slobode iz Mrkonjić Grada.

“Igramo sa Slobodom iz Mrkonjić Grada pa onda idemo u Dubicu mislim da će nam to i odrediti neki dalji tok ovog prvenstva samim tim da je Sloboda na 5. mjestu a “Borac” iz Dubice na 1. mjestu i to su da kažem i neka prva dva derbija u prva dva kola koji će nam odrediti dalju sudbinu. Ako tu uspijemo izvući pozitivan rezultat mislim da daleko možemo dogurati”, kaže Zeljković.

Pripreme će biti odrađene u Prnjavoru, a za sad su dogovorene i tri kontrolne utakmice protiv Željezničar Sport Tima, juniora banjalučkog Borca i Sloge iz Doboja. Kapiten ekipe Danko Segić je istakao da su u klub stigla neka nova imena dok su neka otišla i dodaje da ako im se ukaže prilika da će pokušati da se plasiraju u viši rang takmičenja.

“Mi se nadamo da ćemo da popravimo plasman i da ćemo u prva dva kola gdje imamo dva derbija da odigramo što bolje i popravimo status na tabeli i na kraju ako uspijemo da se plasiramo u Prvu ligu Republike Srpske”, izjavio je Segić.

FK Ljubić kao i manje više svi ostali klubovi u RS imaju problem sa finasijama a primarni cilj kluba je promocija mlađih igrača, izjavio je predsjednik FK Ljubić, Zoran Deket.

“Ono što je plan i na čemu će klub posebno raditi je promocija mlađih igrača. Možemo se pohvaliti sa činjenicom da je Nemanja Radonić standardni igrač iako je srednjoškolac tako da je to i primjer za mlađe igrače da jednim ozbiljnim i kvalitetnim pristupom mogu obezbijediti sebi mjesto u prvoj ekipi. Nastavićemo da forsiramo takve igrače i da pokušaju da nastave svoje karijere u višim rangovima takmičenja”, istakao je Deket.

Deket je dodao da je trenutna ambicija kluba da Ljubić završi na jednom od prva tri mjesta i da se radi na dovođenju još jednog ili dvojice igrača na ciljanim pozicijama kako bi te ambicije i ostvarili.

TV K3 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.