TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: OO SNSD, SNS, PDP i SRS najoštrije osuđuju napad na Slobodana Kneževića

Četiri opštinska odbora u Prnjavoru- OO SNSD, OO SNS, OO PDP i OO SRS izdali su danas zajedničko saopštenje za javnost u kojem izražavaju najdublju zabrinutost povodom, kako navode, podmuklog i zločinačkog napada na Slobodana Kneževića, te traže od nadležnih organa da hitno obavijeste javnost o rezultatima istrage.

Prnjavor: OO SNSD, SNS, PDP i SRS najoštrije osuđuju napad na Slobodana Kneževića

„Ovaj slučaj je znatno usložio političku situaciju u Prnjavoru jer se radi o čovjeku koji nije politički opredjeljen, mirnom sugrađaninu koji je bio angažovan kao stručnjak na poslovima nadzora na velikom projektu „Povelič“.

Posebno otežavajuća činjenica je to da je Knežević napadnut nakon što je javno progovorio o kriminalu na izgradnji „Poveliča“ te u skladu sa zakonom odbio potpisati dokumenta koja su trebala obezbijediti milionske isplate za neizvršene radove.

Ne samo da je pretučen od ljudi sa kapuljačama na glavi nego je i nezakonito smijenjen“, stoji u saopštenju.

Dalje, potpisnici saopštenja navode: „Javnost Prnjavora je potpuno svjesna ko su nalogodavci i šta je motiv ovoga napada najoštrije osuđujući ovaj zločin, poručujemo da nećemo dozvoliti povratak Prnjavora u devedesete kada su ratni profiteri i kriminalci na ovakav način rješavali stvari.

Ukoliko nadležni organi hitno ne razriješe ovaj, svima jasan slučaj, potpisnici ovog saopštenja će preduzeti druge mjere i o tome obavijestiti javnost“, stoji u zajedničkom saopštenju.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.