TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Održan 8. Ribolovni kup Saveza RVI RS na jezeru Drenova (VIDEO)

Prnjavor: Održan 8. Ribolovni kup Saveza RVI RS na jezeru Drenova (VIDEO)

8. Ribolovni kup Saveza ratnih vojnih invalida Republike Srpske održan je danas na jezeru Drenova kod Prnjavora. Učešće je uzelo 10 ekipa a najbolja je bila ekipa RVI Prnjavor. Na 8. ribolovnom kupu prisustvovao je i ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Duško Milunović.

10 ekipa borilo se za prvo mjesto na 8. ribolovnom kupu Saveza RVI RS na jezeru Drenova. Prvo mjesto pripalo je domaćinu takmičenja ekipi RVI Prnjavor. Drugo mjesto zauzela je ekipa RVI iz Laktaša, dok su treći bili RVI Amur 1 iz Gradiške. Član pobjedničke ekipe iz Prnjavora Petar Janković koji je ujedno osvojio i prvo mjesto pojedinačno rekao je da je već petu godinu učesnik Kupa, a danas je imao odličan ulov od 2.430 grama.

Na takmičenju je sa ekipom “Klen” iz Kozarske Dubice učestvovao i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović, koji je rekao da je ovo bila prilika za lijepo druženje ratnih vojnih invalida svih kategorija.

Organizator takmičenja bio je Savez RVI RS, a ovo takmičenje je tradicionalno i ranije je održavano u Rogatici, Gradišci i Foči.

Na Ribolovnom kupu je učestvovalo devet ekipa ratnih vojnih invalida iz svih krajeva Republike Srpske, kao i tim Saveza RVI Vojvodine. Iz Saveza RVI Vojvodine kažu da već šest godina dolaze na ovo takmičenje u Srpskoj, gdje su uvijek srdačno dočekani.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.