TV K3

android aplikacija

instaliraj

Prnjavor: Besplatna kontrola auta za siguran put

Prnjavor: Besplatna kontrola auta za siguran put

Prije polaska na odmor automehaničari preporučuju da se obavezno provjeri tehnička ispravnost automobila, te se akcija kontrole vozila i realizuje u sezoni godišnjih odmora. Cilj ovogodišnje akcije pod nazivom  “Da li vozite tehnički ispravno vozilo – provjerite” jeste upravo da se vozači i njihova vozila što konkretnije pripreme za predstojaću sezonu godišnjih odmora, istakli su iz Auto-moto saveza RS.

“Danas smo ovdje u Prnjavoru gdje vršimo kontrolu u saradnji sa tehničkim centrom “Pejašinović”. Kontrola se odnosi na ispravnost upravljačkog sistema, kočnica, svjetlosno-signalnih uređaja, kao i tehničku ispravnost amortizera”, istakao je Predrag Likokur, iz AMS RS.

 

Likokur je istakao da se ova preventivna akcija organizuje širom Srpske i, kako ističe, dobra je prilika vozačima da provjere ispravnost svojih automobila i otklone uočene nepravilnosti.

“Inače se ovaj pregled naplaćuje 55 KM”, dodao je Likokur.

Akcija “Da li vozite tehnički ispravno vozilo – provjerite” počela je 2. jula i traje do nedjelje, 15. jula, a sprovodi se u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza, Ministarstvom unutrašnjih poslova, auto-moto društvima i Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

Izvor: TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.