TV K3

android aplikacija

instaliraj

Predstavljanje ljetne ponude Јahorine

Predstavljanje ljetne ponude Јahorine

Stanovnici Bijeljine će danas i sutra od 12.00 do 20.00 časova imaće priliku da pogledaju atraktivnu ljetnu ponudu Jahorine na promotivnom pultu Olimpijskog centra na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Iz Olimpijskog centra su naveli da su za ovo ljeto, uz prirodne ljepote Jahorine, posjetiocima dostupni brojni zanimljivi sadržaji i događaji, među kojima međunarodno takmičenje “Jahorina ultra trejl” koje će biti održano na četiri staze različitih dužina.

Osim toga, dostupni su u regionu najduži planinski bob dužine 2,5 kilometra, panoramska vožnja žičarom, tjubing, iks-rajser, teretana na otvorenom, bicikli i staze za hajking, a pripremljene su još tri velike atrakcije koje se grade na Poljicama i na jezeru na vrhu planine.

Nakon promocija ljetne ponude u Bijeljini, Olimpijski centar “Jahovina” predstaviće svoju ponudu u Banjaluci, Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna kada će važiti popust od 30 odsto na sve ljetne sadržaje.

Iz ovog centra su svima poručili da zamijene more za planinu i ljetni odmor povjere upravo olimpijskoj planini Jahorini.

SRNA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.