Pravila predigre: Seksi igrice za nezaboravne užitke

July 16, 2014, 7:49 am

 

Samo lutkama na naduvavanje nije potrebna predigra i o tome se ne pregovara: to je potpuno neizbežno! Laganim korakom krenite prema krevetu u kojem ćete isprobati stvari koje nikada ranije niste.

 

Zornjak za dobro jutro

Dečko vam je jutarnji tip? Ako vam je to problem, lako ćete ga pretvoriti u poslepodnevnog ili večernjeg. Ubacite mu ceduljicu u torbu koju nosi ili mu tokom dana mejlom pošaljite neku škakljivu poruku (po mogućnosti privatni, jer poslovne adrese podležu sasvim neprimerenim zavirivanjima administratora u sadržaj poruka). Dodajte nekoliko sočnih detalja i šta očekujete od večernje igre, čime ćete da podstaknete njegovu maštu, a ako to učinite dva ili tri puta tokom dana, budite spremni za večernju akciju.

 

Brisanje granica

Što igra bolje počne, bolje će se i završiti. Pojačajte predigru tako što ćete mu dopustiti da na sekundu-dve uđe u vas, a potom se vratite manje konkretnoj zabavi. Neka oseti šta mu je glavno jelo, ali neka ne zaboravi da je predjelo podjednako važno. I što duže bude čekao, biće gladniji… da ne kažemo strastveniji.

 

Predseksualni ritual

Seks je prepun rituala, pa zašto ne bismo bili zabavni? Dajte mu do znanja šta sledi i slobodno tu igru ponovite. Obucite haljinu koja naglašava vaše obline, pustite muziku uz koju vam je prijatno da vodite ljubav, upalite mirisne sveće u spavaćoj sobi ili započnite neki “škakljivi” razgovor koji će da sugeriše vašu želju – u obzir dolazi bilo šta od toga.

 

Povratak u školu

Oboje napišite tri stvari koje vas u seksu najviše uzbuđuju, a potom se ponašajte kao da je u pitanju jelovnik – birajte kojim ćete redosledom isprobati koje od “jela”. Ili, još bolje, presavijte papiriće pa naizmenično izvlačite šta ćete sledeće da probate, učinite, radite…/kurir/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *