TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Pravda za Davida” 23. okupljanje- DNS pozvao MUP na ostavke zbog neadekvatne istrage (VIDEO)

“Pravda za Davida” 23. okupljanje- DNS pozvao MUP na ostavke zbog neadekvatne istrage (VIDEO)

I večeras je na banjalučkom Trgu Krajine održano mirno okupljanje građana koji traže pravdu i istinu o tome šta se dogodilo njihovom mladom sugrađaninu Davidu Dragičeviću. Prisutnima se u ime porodice Dragičević obratio Dragan Dabić jer je Davor Dragičević juče najavio da će danas biti u sarajevu da se sastane sa čovjekom koji je doživio sličnu sudbinu njegovoj.
Građani Banjaluke su se i večeras u 18 časova okupili na Trgu Krajine, pod istim sloganom: “Pravda za Davida – Stop nekažnjenim ubistvima u Banjaluci”. Dragan Dabić je, u ime porodice Dragičević, okupljene podsjetio da je prošlo mjesec dana od Davidovog nestanka ida nadležni ništa nisu učinili da se rasvijetli njegovo ubistvo. Posebno ogorčenje je izrazio za patologa Željka Krana koji je radio obdukciju.
Dabić je pozvao sve građane Banjaluke da u subotu 21. aprila dođu na veliko okupljanje građana pod nazivom “Banjaluka se budi”.
Ovo okupljanje ranije je najavio i Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića. A prisutnima su se večeras obratili i neki od građana koji su još jednom ukazali na lošu bezbjednost u gradu.
Na prozivke iz MUP-a odavno već niko ne odgovara. Ali na slučaj ubistva Davida Dragičevića ponovo su reagovale političke stranke. Traži se hitno razrješenje ovog slučaja i ostavka prvih ljudi MUP-a RS.
Između ostalih, Demokratski narodni savez saopštio je da zbog evidentnih propusta učinjenih u istrazi smrti 21-godišnjeg mladića iz Banjaluke Davida Dragičevića očekuje da svi odgovorni za to podnesu ostavke ili budu smijenjeni.

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.