TV K3

android aplikacija

instaliraj

Policija u Nikšiću pretukla maloljetnog brata sveštenika SPC

Policija u Nikšiću pretukla maloljetnog brata sveštenika SPC

Pored prebijanja mladića u Pljevljima koje je izazvali zgražavanje u javnosti, na društvenim mrežama u Crnoj Gori se brzo proširila vijest da je “razvaljen” od batina i maloljetni brat sveštenika Srpske praoslavne crkve (SPC) Miloša Cicmila u Nikšiću.

Otac Cicmil se tim povodom oglasio statusom na Facebooku.

“Večeras je u Nikšiću moj maloljetni rođeni brat (16) od strane policije ‘razvaljen’ od batina jer je uzvikivao da NE DA SVETINJE. Prvo je dobro isprskan biber-sprejom po očima u oblaku suzavca pride, iako oštećenog vida i asmatičar, a zatim čizmama šutiran u glavu i udaran pendrekom”, napisao je sveštenik.

Potpuno crnog nosa, i razbijene donje usne, Cicmil je dodao da je njegov brat prvo priveden, a potom ga je njihov otac s jednim službenikom MUP-a povezao na urgentno.

“Sve bi to bilo, ne toliko neobično u ovoj ‘demokratskoj državi’, da jedan od tih junaka nije vikao za njim, parafraziraću: ‘Hvatajte ga, majku mu j…., nije ovo njihovo’. To je ono, braćo i sestre, što je gore od svakog virusa. Virus mržnje. Jedna tako mala država da toliko ima mržnje… Možda zbog te bratske mržnje, korona jednostavno ne može da opstane u Crnoj Gori… Liječimo se od pogrešnog virusa”, napisao je otac Cicmil.

(sputniknews) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.