TV K3

android aplikacija

instaliraj

Policija na šumskom putu pronašla beživotno tijelo Dragana Pečenice

Policija na šumskom putu pronašla beživotno tijelo Dragana Pečenice

Tijelo Dragana Pečenice (59) iz Vlasenice, čiji je nestanak policiji prijavljen u srijedu, 13. marta, pronađeno je jutros u mjestu Metlište na području te opštine, rekao je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Bobar je rekao da je tijelo pronađeno jutros oko 10 časova, prilikom pretrage u kojoj su učestvovali pripadnici ove policijske uprave i više desetina stanovnika Vlasenice.

– Policijski službenici će u prisustvu doktora mrtvozornika izvršiti uviđaj i pregled lica, mjesta i tijela, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti  – rekao je Bobar.

Iz Foruma za bezbjednost opštine Vlasenica danas je saopšteno da je u potrazi za nestalim sugrađaninom Draganom Pečenicom, koju su koordinisali pripadnici Policijske stanice Vlasenica, učestvovalo 150 stanovnika te opštine, podijeljenih u 11 grupa.

Tijelo nastradalog pronađeno je na šumskom putu u selu Metalište, koje se nalazi u blizini sela Luke, gdje je Pečenica živio i gdje je posljednji put viđen u ponedjeljak, 11. marta.

Porodici nastradalog Pečenice saučešće je danas izrazio načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

On je Srni rekao da će lokalna zajednica pomoći porodici Pečenica, te zahvalio Vlasenčanima što su se u velikom broju uključili u potragu za nestalim sugrađaninom.

Srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.