TV K3

android aplikacija

instaliraj

Po 200.000 KM za banjsko liječenje penzionera i boračkih kategorija (VIDEO)

Po 200.000 KM za banjsko liječenje penzionera i boračkih kategorija (VIDEO)

 Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da će Vlada u ovoj godini realizovati program banjskog liječenja boračkih kategorija i penzionera, vrijednosti od po 200.000 KM.

“Ova sredstva su predviđena rebalansom budžeta, a banjsko liječenje je program koji smo dogovorili sa Boračkom organizacijom Republike Srpske i Udruženjem penzionera i biće realizovan u toku ove godine”, istakao je Višković u izjavi za Srnu.

Izrazivši nadu da će se epidemiološka situacija u vezi sa virusom korona smiriti u dogledno vrijeme, Višković je rekao da je cilj da se banjsko liječenje omogući osobama koje imaju zdravstvene probleme i najniža primanja.

“Vlada je ovim mjerama željela da spoji i ugodno i korisno, jer će se na ovaj način pomoći i sektoru turizma koji, u ekonomskom smislu trpi najveću štetu zbog pandemije, a prvenstveno populaciji kojoj je banjsko liječenje najpotrebnije. I penzioneri i boračke kategorije će istovremeno moći da koriste i turističke vaučeri što će im omogućiti duži boravak uz manje troškove”, pojasnio je predsjednik Vlade Srpske.

SRNA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.