TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pjevačicu napali da joj drugi vode život

Pjevačicu napali da joj drugi vode život

Pjevačica Britni Spirs redovno objaljuje svoje snimke i fotografije na društvenim mrežama i to one koji se tiču njenog oporavka, ali fanovi nisu sigurni da li je to istina pa se oko toga nedavno povela i polemika. Međutim, sada se Britni oglasila i svima rekla šta se zapravo dešava.

Teorija zavjere o Britni i njenom životu i stanju već neko vrijeme traje. Svi su uvjereni da je kroz život vodi zapravo otac i da zbog stanja u kom se nalazi ne može sama da donosi odluku te to umjesto nje rade drugi. Tu priču je donekle potvrdila i njena majka, kada je bilo riječi o Britninom liječenju jer je tražila od suda da i ona ima pristup dokumentaciji, a ne samo njen otac.

Međutim sada se Britni oglasila i svima rekla kako je zapravo stanje kada su u pitanju društvene mreže.

– Za one koji ne misle da objavljujem vlastite videozapise, poručujem da griješite – rekla je Britni.

Iako pjevačica obožavatelje obaviještava o oporavku, njene objave izazivaju polemike. Fanovi su bez obzira na sve uvjereni kako se njene nove objave razlikuju od uobičajenih. A pominju i neke videe da su snimljeni ranije.

Britni je napravila pauzu kada je muzika u pitanju i trenutno se posvetila oporavku. Nedavno je napustila i jednu kliniku kada je navodno ponovo bila psihički loše zbog oca koji je imao operaciju.

To da Britni pravi pauzu potvrdio je i njen menadžer, a na to u kakvom je stanju kada su u pitanju koncerti Lari je rekao:

– Britni se ne osjeća dobro ni psihički ni fizički i nije u stanju da održava koncerte. Prošle godine kada je planirala turneju zvala me svaki dan. Bila je jako uzbuđena. Ali, nije me pozvala već mjesecima. Očigledno ne želi da nastupa. Iz svega što sam čuo, jasno mi je kako neće nastupati na koncertima dogovorenim u Vegasu, a ni u bližoj budućnosti. Moguće i nikad više.

(Blic)

Komentarišite

Your email address will not be published.