Pjevačica Andreana Čekić odlučila je da se oglasi povodom slučaja Selme Bajrami, o kom ne prestaje da se priča.

November 29, 2023, 8:40 am

Selma je nedavno rukama pokazala simbol dvoglavog orla, koji pojedini povezuju sa Velikom Albanijom, a Andreana ne krije da ima stav na ovu temu.

– Postupak Selme Bajrami? Mislim da ne treba nikome zabranjivati bilo kakve ulaske u državu, kako se priča. Ja sam neko ko je uvijek za ljubav, a svi mi imamo neke običaje, znakove, zastave, pjesme, ne znam ti ni ja, koje volimo, ne volimo… Ljudi moji, pa neka rade svi šta hoće, nije ubila čovjeka! – istakla je Čekićeva, piše Blic.

Pjevačica je dalje dodala:

– Da li je loše to što je ona uradila ili ovo što se predlaže da joj se zabrani ulazak u Srbiju… Šta smo onda mi? Jesmo mi onda bolji ljudi? Ne, nismo. Ne slažem se ni oko zabrane za Jadranku Barjaktarović, koja ne može dugo da uđe u Srbiju, iskreno ne. Neka svako radi šta hoće. Ja kao pjevačica mogu da kažem da uvijek gledam da ne pjevam pjesme koje aludiraju na jednu vrstu nacije, da nekog ne uvrijedim, jer su moja publika svi. Moja publika su i Srbi, i Hrvati, i Muslimani… Nemam problem ni sa kim, nisam ga imala, niti ću ga imati – zaključila je ona.

Srpska info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *