TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pjevač za kojim uzdiše ljepši pol ozbiljno nahvalio svoju djevojku

Pjevač za kojim uzdiše ljepši pol ozbiljno nahvalio svoju djevojku

Saša Kovačević spada u red onih javnih ličnosti koje ljubomorno čuvaju privatni život samo za sebe, te je tako široki auditorijum veoma malo upućen u njegov život sa emotivnom izabranicom Zoranom TasovacIpak, pjevač je u posljednjem napravio presedan, te je otkrio kako su njih dvoje provodili vrijeme tokom vanrednog stanja ustanovljenog uslijed pandemije korona virusa.

– Prvih 15 dana kada je sve ovo počelo da nam se dešava bio sam okej što nisam išao da treniram u teretanu, ali poslije toga više nisam mogao da izdržim. Onda sam uz pomoć moje djevojke Zorane došao na ideju da napravim svoju teretanu, da bih mogao da ostanem u formi, inače bih uz njeno kuhanje sigurno nabacio nekoliko kilograma. Ona mi je ispunjavala svaku želju što se obroka tiče. Sve što sam poželio da jedem, ona mi je spremala – dodao je Kovačević, koji je i, između ostalog, poznat i kao jedan od najzgodnijih pjevača na domaćoj javnoj sceni, te otuda i ne čudi što mu je vježbanje toliko nedostajalo.

– Moram da pohvalim svoju djevojku jer nijedna nije kao ona. Zorana je veoma vrijedna. U svemu se slažemo. Baš smo se našli. Ne postoji osoba koja me poznaje a da nije rekla da je Zorana prava djevojka za mene i da nikada nisam bio srećniji- dodaje Saša, prenosi Expresstabloid. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.