Petrovo- Procesuirati vozača koji je usmrtio dvije djevojke

October 25, 2015, 4:49 pm

Skup je organizovala grupa građana koji su nezadovoljni i stanjem u bezbjednosti saobraćaja u Petrovu. Oni poručuju da porodice pate “dok ubica uživa u slobodi”.

Učesnici skupa nose bijele majice sa fotografijama poginulih djevojaka i natpisom “Sara i Anđela nas pitaju?”. Neki od učesnika nose transparente na kojim piše “Dosta nam je kabadahija za volanom” i “Stop nasilju na putevima!”.

Građani su na spomeniku koji su nedavno na mjestu nesreće podigle porodice poginulih djevojaka prislužili svijeće, a potom su učesnici skupa krenuli prema groblju Brđani, gdje će podati poštu Sari i Anđeli.

Na povratku sa groblja u centru Petrovu okupljenima će se obratiti članovi porodica i drugi govornici, a biće potpisana i peticija u kojoj će se zahtijevati efikasniji red Tužilaštva i efikasno privođenje pravdi vinovnika nesreće.

Mirni skup obezbjeđuju službenici Policijske stanice Petrovo.

Anđela Nedić i njena drugarica Sara Katanić poginule su 11. jula na putu u Petrovu kada ih je dvadeset minuta iza ponoći udario automobil BMV kojim je upravljao Dragan Mišić (19) iz Kakmuža, opština Petrovo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *