TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pet mitova o anti-age njezi kože

Pet mitova o anti-age njezi kože

Vrijeme je da razbijete stare mitove i otkrijete sve što trebate znati o anti-age njezi kože.

O anti-age njezi kože slušamo svaki dan, ali rijetko ko zna što je prava istina i koliko su zapravo učinkoviti anti-age proizvodi i koje je pravo vrijeme da ih počnemo koristiti.

U nastavku otkrijte 6 najčešćih mitova o anti-age njezi kože.

Proizvode za njegu kože trebali biste birati po svojoj dobi

Zasigurno ste vidjeli proizvode koji su namijenjeni samo određenim dobnim skupinama, ali prava istina je da godine ne određuju tip kože i neko u dvadesetima može imati kožu sličnih potreba kao neko u pedesetim godinama života, stoga proizvode za njegu uvijek birajte isključivo prema tipu i potrebama svoje kože.

Anti-age proizvodi su samo za starije

Ovo je daleko od istine! Nikada nije prerano da počnete koristiti anti-age proizvode, štoviše pravovremeni početak je jedini način da spriječite prerano starenje kože.

Kada je u pitanju njega, boja kože ne igra nikakvu ulogu – shvatite to kao dio zdrave prehrane – neovisno o boji kože, vašem organizmu potrebni su vitamini, antioksidansi i proteini, a isti slučaj je i s vašom kožom.

Peptidi djeluju kao botoks

Peptidi jesu najvažniji sastojak u izgradnji, revitalizaciji i održavanju elastičnosti kože, ali nikako ne djeluje kao botoks koji se temelji na paralizi mišića lica.

Noćna njega kože ne mora se razlikovati od dnevne

Iako svakodnevno viđate dnevne i noćne varijante istih proizvoda, niti jedno istraživanje nije pokazalo iz kojeg razloga bi se njega kože trebala mijenjati s promjenom dana i noći, stoga slobodno koristite istu hidratantnu kremu ili serum i ujutro i naveče.

Nezavisne novine

Komentarišite

Your email address will not be published.